Tilbud på festsange

26. januar 2016

Vi oplever pt. et stort pres fra "spamrobotter" på vores tilbudsindhentning, hvorfor vi desværre midlertidigt bliver nødsaget til at lukke den.

Info

Budsystemet på e-soeg.dk fungerer i grove træk på den måde, at du, som har brug for en sang, opretter en opgave, som alle de sangskrivere, der har tid og lyst til at hjælpe dig, byder ind på. Jo mere du fortæller i din beskrivelse af opgaven, des mere relevante tilbud får du får du fra sangskriverne.

Når du har oprettet en opgave på en sang, du gerne vil have skrevet, godkendes den manuelt, hvorefter alle tilmeldte sangskrivere får en mail om din opgave, og derefter logger ind for at se og besvare din opgave på en sang. Du modtager samtlige tilbud pr. mail, så det er vigtigt, at din mailadresse er skrevet korrekt. Du kan nu stille og roligt kigge sangskrivernes tilbud og eventuelle hjemmesider igennem, og så finde den sangskriver, du gerne vil have til at skrive din sang.

Når du har besluttet, hvem der skal digte din sang, tager du kontakt til denne sangskriver, så I kan aftale nærmere. Husk også at lukke opgaven, og besvare alle de tilbud du ikke ønsker at tage imod. Du får oplysninger pr. mail om, hvordan du lukker opgaven, så du ikke får flere tilbud.

Husk at vise sangskriverne den venlighed at besvare deres tilbud, uanset om du tager imod tilbudet eller ej.

Kontakt os
e-soeg.dk
info@e-soeg.dk
Indhent tilbud på festsange
Gratis og uforpligtende
Tager kun 2 minutter
Indhent gratis tilbud nu - klik her ...