Konfirmationssange

Vores brugere og sangskrivere har uploadet mange konfirmationssange, som du kan søge inspiration i, hvis du selv har mod på at skrive din næste konfirmationssang, evt. flere konfirmationssange.

Tekst om konfirmationssange

Står du og mangler en god og personlig konfirmationssang?

Det er en god idé at medbringe en konfirmationssang til konfirmanden, når du er inviteret til konfirmation. En konfirmationssang bringer altid glæde og god stemning med sig til konfirmationsfesten, både hos konfirmanden og hos alle gæsterne til konfirmationen.

Du finder masser af forskellige konfirmationssange her på siden, som kan inspirere dig til at skrive din egen konfirmationssang.

Eller hvis du ikke har lyst til at skrive din konfirmationssang selv, kan du finde sangskriveren til en sang, du rigtig godt kan lide, og bede sangskriveren hjælpe dig med din sang.

Du finder et link til sangens forfatter lige over hver enkelt sang - og på sangskriverens profil kan du læse mere om den pågældende sang skriver. For at komme i kontakt med sangskriveren, kan du vælge enten at få tilsendt sangskriverens kontaktoplysninger pr. mail, eller du kan gratis indhente tilbud fra alle sangskriverne her på e-soeg.

Når du indhenter tilbud fra alle de tilmeldte sangskrivere, skal du blot oprette en opgave, hvorefter du bliver kontaktet pr. mail af alle interesserede sangskrivere.

Alle konfirmationssange

Nedenfor kan du klikke dig videre til alle konfirmationssange.

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Side 5

Side 6

Kontakt os
e-soeg.dk
info@e-soeg.dk
Indhent tilbud på festsange
Gratis og uforpligtende
Tager kun 2 minutter
Indhent gratis tilbud nu - klik her ...