Fødselsdagssange

Sangskrivere tilknyttet siden og tidligere brugere har tilmeldt mange af deres fødselsdagssange, og du kan frit se dem igennem, og dermed få inspiration til dine egne fødselsdagssange. Hvis du får lavet en god fødselsdagssang, vil vi anbefale dig at tilmelde den vores side, så senere brugere kan blive inspireret.

Tekst om fødselsdagssange

Mangler du en god og personlig festsang til en fødselsdag? Skal sangen være sjov, alvorlig, fræk, kærlig, eller bare rigtig glad?

Her på siden finder du masser af personlige sange til fødselsdage - sange som er med til at gøre fødselsdagsfesten god og uforglemmelig for fødselaren og alle fødselsdagsgæsterne.

Når du er inviteret til fødselsdagsfest er det altid en god idé at medbringe en sang eller tale eller noget underholdning af en art, for at glæde fødselaren.

En sang med et glimt i øjet, som fortæller lidt om fødselaren, er også altid med til at ryste fødselsdagsselskabet tættere sammen, og give alle noget fælles at snakke om, hvilket blot gør festen endnu bedre for både gæsterne og fødselaren.

Her på siden finder du fødselsdagssange i alverdens afskygninger, lige fra den højtidelige til bedstes 80-års fødselsdag, over den muntre sang til onkel Bents 60 års fødselsdag, og den halvfrække til Kusinens 30-års fødselsdag, til den sjove og friske fødselsdagssang til et barn.

Tag blot et kig på listen, og lad dig inspirere - enten til at skrive sangen selv, eller til at kontakte en sangskriver, som har skrevet en sang, du synes særlig godt om.

Hvis du gerne vil have skrevet en personlig sang til en fødselsdag, kan også vælge den nemme løsning, og lade sangskriverne kontakte dig. Opret blot - helt gratis - en opgave under "Tilbud på festsange" hvor du skriver lidt om den sang til fødselsdag, du gerne vil have skrevet, så vil du få henvendelser fra alle de sangskrivere der er friske på at hjælpe dig med opgaven.

Derefter er det blot at sætte sig ned og vælge hvilken sangskriver, du gerne vil have til at skrive din personlige fødselsdagssang. Nemmere bliver det ikke!

Alle fødselsdagssange

Nedenfor kan du klikke dig videre til alle fødselsdagssange.

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Side 5

Side 6

Kontakt os
e-soeg.dk
info@e-soeg.dk
Indhent tilbud på festsange
Gratis og uforpligtende
Tager kun 2 minutter
Indhent gratis tilbud nu - klik her ...